Mental & Performance Coaching

voor muzikanten en podiumkunstenaars

“Life is a lot like music, you’ve got to put some rest in there!”

– Victor L. Wooten

Wil je betere prestaties neerzetten als muzikant/podiumkunstenaar? Wil jij je focus versterken of leren omgaan met stress/podiumangst? Wil je meer geloven in jezelf en je eigen kunnen?

Dankzij mijn ervaring als professioneel muzikant, veerkrachtcoach en ondernemer kan ik jou als mental coach ondersteunen om meer uit je carrière te halen.

Iedereen is uniek en volgt zijn eigen traject. Afhankelijk van wat jij verlangt/nodig hebt kunnen we samen kijken hoe je:

  • jouw focus kan vergroten;
  • om kan gaan met podiumangst;
  • betere prestaties kan neerzetten en kan pieken op het juiste moment;
  • prioriteiten kan stellen, beslissingen en keuzes kan maken die voor jou belangrijk zijn;
  • veerkrachtiger en energieker kan worden;
  • meer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen en inzicht krijgt in je sterke en zwakke punten.

Ben je klaar om jouw grenzen te verleggen, jouw doelen te bereiken en met meer vertrouwen te presteren? Neem dan contact op voor een intakegesprek!

Hoe werken de coachingsessies?

Elk coachingstraject is uniek en hangt af van jouw vragen en noden. Ook de duur en het aantal sessies is daarom variabel. Neem dus gerust even contact op voor een kennismaking en dan kijken we samen hoe we het traject het beste vormgeven.

Breng ik mijn instrument mee?

Dat kan zeker en vast. Het is altijd mogelijk dat we bepaalde oefeningen of technieken uitproberen waarbij het goed is om je instrument mee te nemen. Afhankelijk van jouw vraag is het al dan niet noodzakelijk om je instrument mee te brengen.

Erkend stress & burn-outcoach.

Ik ben een erkend stress & burn-outcoach een aangesloten bij de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches (VESB).

Als VESB coach kan je bij mij terecht voor het preventief versterken van je veerkracht, deskundig aanpakken van stressklachten, overspannenheid, burn-out en ondersteuning bij re-integratie.

Indien de spanningsklachten gepaard gaan met onderliggende psychische aandoeningen zoals bijvoorbeeld depressie, trauma, eetstoornissen, middelenmisbruik, zoals overmatig alcohol- of druggebruik, dan neem je via je huisarts best contact op met een klinisch psycholoog.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons  privacy statement