Loopbaancoaching

voor iedereen in de professionele sector podiumkunsten/muziek

Just don’t give up trying to do what you really want to do. Where there is love and inspiration, I don’t think you can go wrong.

– Ella Fitzgerald

Wil je als muzikant en podiumkunstenaar meester worden van je loopbaan? In samenwerking met loopbaancentrum INTER.MEZZO help ik je op weg om zelfstandig en actief je loopbaan te sturen.

Dankzij mijn ervaring als professioneel muzikant en creatief ondernemer ken ik de sector en kan ik jou als loopbaancoach ondersteunen om meer uit je carrière te halen.

Vragen die tijdens jouw traject behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Leren omgaan met een te hoge werkdruk;
  • Een betere work-life balance;
  • Je carrière met passie en (hernieuwde) energie verderzetten;
  • Nieuwe uitdagingen ontdekken of je sterktes (beter) leren inzetten binnen je organisatie;
  • Het voorbereiden van een gesprek met een leidinggevende of collega ivm jobinhoud, …;

Ben je niet zeker of je in aanmerking komt voor loopbaancheques? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en dan kijken we of jouw vraag past binnen dit traject!

Hoe werken loopbaancheques?

Je hebt recht op 7u loopbaanbegeleiding verdeeld over twee cheques. Je betaalt maar 40 euro per loopbaancheque, dus 10 euro per uur. Dit is voordelig, want de reële waarde bedraagt 169 euro per uur.

Meer informatie of je in aanmerking komt voor loopbaancheques en hoe je ze kan bestellen kan je vinden op de website van VDAB loopbaancheques

Voldoe je niet aan de voorwaarden voor deze loopbaancheques aarzel niet om mij te contacteren. Als je binnen de professionele sector podiumkunsten en muziek werkt, is er een aparte regeling mogelijk.

INTER.MEZZO

INTER.MEZZO is het loopbaancentrum verbonden aan Sociaal Fonds Podiumkunsten en verzorgt loopbaanbegeleiding voor iedereen die werkt in de podiumkunsten en muziek.

Zowel uitvoerende podiumkunstenaars als iedereen met een andere functie in de professionele sector podiumkunsten/muziek kunnen hier terecht voor loopbaanbegeleiding.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons  privacy statement